O-twee Beleeft Inspirerende Avond bij Theater Kleinkunst en Bezoek aan De Gastendonk

Foto: O-twee

Vrijdagavond was er een bijzondere avond voor de ondernemersclub O-twee uit Horst aan de Maas. Ze waren getuige van een krachtige voorstelling genaamd “Ingepakt” door Theater Kleinkunst in de Merthal. Deze voorstelling, die de aandacht vestigt op het groeiende probleem van de plastic soep, is de creatie van Theater Kleinkunst, een gezelschap dat al meer dan twee decennia indrukwekkende voorstellingen produceert met acteurs van alle achtergronden.

Een van de leden van O-twee, Mieke Verstappen van Verstappen Verpakkingen, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan deze voorstelling. Verstappen Verpakkingen, een bedrijf dat al jarenlang plastic verpakkingen recyclet, toont aan dat actie spreekt luider dan woorden.

Na de voorstelling hadden de leden van O-twee het genoegen om De Gastendonk te bezoeken, een culinair pareltje in Horst. De vijfde generatie eigenaren, Joep en Lieke, deelden hun inspirerende verhaal. De Gastendonk is meer dan alleen een restaurant; het is een plek waar ze hun eigen producten verbouwen in hun moestuin, fruitboomgaard en voedselbos.

Theater Kleinkunst zal hun voorstelling “Ingepakt” nog twee keer opvoeren, op 15 en 22 juni om 19.30 uur. Het is absoluut de moeite waard om te bezoeken! Tickets zijn nog beschikbaar op hun website.

https://theaterkleinkunst.weebly.com/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen