Open Dag bij Nieuwbouw van Dichterbij

Foto: Dichterbij

De Dag van de Bouw, die op zaterdag 8 juni plaatsvond bij de nieuwbouw van Dichterbij in Horst, trok veel bezoekers. Het bouwterrein werd opengesteld voor cliënten, verwanten, medewerkers en geïnteresseerde buurt- en dorpsgenoten, die allemaal een kijkje kwamen nemen op de locatie.

In samenwerking met Smeets Bouw was er een wandelroute door beide gebouwen uitgezet. Bezoekers werden geïnformeerd over de voortgang van de bouw door middel van diverse informatieborden en filmpjes.

Het is gepland dat de cliënten in de zomer van 2025 kunnen verhuizen naar de nieuwe locatie. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de faciliteiten van Dichterbij, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de levenskwaliteit van de cliënten.

De Dag van de Bouw bood een unieke kans voor de gemeenschap om de voortgang van dit belangrijke project van dichtbij te bekijken. De positieve reacties van de bezoekers getuigen van de groeiende anticipatie en opwinding rond de voltooiing van de nieuwbouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen